maandag 7 mei 2012

Bakfiets...

Ik las op het blog van haar over hun autoloze leven en dat ze graag fietsen.
Dat is echt wel stoer. Ze vertelt dat er best vaak vreemd tegenaan gekeken wordt dat mensen geen auto hebben. Al kijk ik er niet vreemd tegenaan, zie ik het bij ons niet gebeuren. Vrienden en familie in de stad, Zwemles in het dorp 10 km verder en al die dingen meer.
Tsja, zulke bikkels zijn wij nou niet :)

Toch fiets ik wel veel, ik heb ook geen keuze omdat mijn lief de auto nodig heeft. Maar dat vind ik eigenlijk niet erg. Ik ga liever op de fiets naar de winkel, school of peuterspeelzaal want bij ons in het dorp is parkeren een crime en daarbij gaat fietsen veel sneller. En de meiden willen eigenlijk ook liever fietsen. Ze hebben eerlijk gezegd de bakfiets ook wel gezien. Erg genoeg. Alle vriendjes of vriendinnetjes willen het liefst in de bakfiets, maar de onze kennen niet anders en vinden het niet meer interessant. Floor was 8 maand toen ik de bakfiets kreeg.
Er zat dus niets anders op dan iets te verzinnen om het een beetje aantrekkelijk te houden voor Joep.En zie hier.. Super idee toch?? Hij zit op zijn loopauto in de bakfiets en hij vindt het geweldig :):)7 opmerkingen:

 1. Marjon Stegemanmaandag, 07 mei, 2012

  Ha die bakfietscollega! Blijft gezellig he? Kletsende kindjes voor je in de bak... bij ons fietsen de oudsten idd ook liever zelf. Erg goed plan voor Joep, zal ik onthouden! Tot zwaais maar weer, en ondertussen geniet ik heerlijk van je leuke blog en creatieve ideeën.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er stoer uit, op zijn loopauto!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oohhhh heerlijk! wat een leuke blog heb je, en wat een toffe bakfiets!! Zou ik ook wel willen... helaas kan ik het nog met mijn 'gewone' fiets af..
  misschien volg ik ooit. nu volg ik in elk geval hier:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je volgt! gr Marloes

   Verwijderen
  2. wat raar dat je geen linkje hebt.. ik krijg wel een linkje in dit bericht, ik zal het eens uitzoeken.. bedankt voor het 'waarschuwen'!

   Verwijderen
  3. Je kan dat instellen. Het is, als ik jou bij mijn volgers aanklik, dan kan ik zien wie jijzelf volgt, alleen heb je daar geen linkje staan van je eigen blog. Snap je mijn onduidelijke uitleg?? :)

   Verwijderen
 4. Leuk idee die loopauto in de bakfiets!

  BeantwoordenVerwijderen